Bakgrund

Informationsbyggarna består idag av 8 medarbetare som har lång erfarenhet av bolagets olika verksamhetsområden.

Genom att kombinera moderna verktyg med hållbart tänkande, skapar vi mervärde åt våra kunder.

Kundnyttan är något som alltid står i centrum och våra projekt utförs i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att det är då bäst resultat och kvalité kan uppnås.
”Vi är det självklara valet som med kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar ger dig korrekt information, i rätt skede och till rätt ändamål för din fastighets alla faser

Affärsidé

”Vi förser organisationer och medelstora företag inom bygg- och fastighetsbranschen över hela Sverige med korrekta informationsunderlag utifrån hög och modern kompetens. Våra flexibla experter tar fram behovsanpassade helhetslösningar där kunden alltid är i centrum.”

Kärnvärden

”Vi är personliga, tydliga och positiva”

Personliga: Du som kund ska alltid känna sig välkommen till oss. Vi är lätta att få tag på och finns till hands då du behöver det.

Tydliga: Vi uttrycker oss enkelt och tydligt utan att bli för tekniskt invecklade. Du som kund ska förstå vad våra tjänster innebär och nyttan av dem.

Positiva: Vi löser uppgiften åt dig på ett proffsigt sätt. Vi ser möjligheterna och löser problemen åt dig i de projekt vi tar oss an